Az ENDO-KAPSZULA Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság (székhely: 8000 Székesfehérvár, Mezei utca 24.; nyilvántartva a Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága által a 07-09-015708 cégjegyzékszámon; adószám: 14594371-2-07; „Adatkezelő”) az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2019/679 Rendelet a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről („Általános Adatvédelmi Rendelet”) alapján az alábbiakban tájékoztatja az Adatkezelő egészségügyi szolgáltatását igénybe vevő érintett személyeket („Érintett”) a személyes adataik kezelésével kapcsolatban.

  1. Adatkezelő cégneve és elérhetőségei:

ENDO-KAPSZULA Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság

Székhely, levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Mezei utca 24.

Adatvédelmi tisztviselő: +36-70-426-6663

  1. A kezelt személyes adatok köre, az adatkezelés jogalapja, az adatkezelés célja és időtartama:
Kezelt személyes adatok köreAdatkezelés jogalapjaAdatkezelés céljaAdatkezelés időtartama

Név

 

E-mail cím

Születési idő

TAJ szám

Telefonszám

Lakcím

Az Érintettek hozzájárulása (Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont és 9. cikk (2) bekezdés a) pont).

A hozzájárulás bármikor visszavonható. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. Az adatok megadása önkéntes.

Szolgáltatás igénybevétele, szerződés teljesítése, tájékoztató és marketing ajánlatok küldése.

A hozzájárulás visszavonása esetén a személyes adatok törlésre kerülnek.

Számlázási információk a Számviteli tv. 169. § (2) alapján a teljesítést követő 8 évig kerülnek tárolásra.

A személyes adatok szolgáltatása a szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. Az adatszolgáltatás elmaradása esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe.

  1. Automatizált döntéshozatal (ideértve a profilalkotást is):

Az adatkezelés során automatizált döntéshozatalra, ideértve a profilalkotást is, nem kerül sor.

  1. A személyes adatok továbbítása, a személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái:

Az Adatkezelő az alábbi adatfeldolgozókat veszi igénybe az adatkezeléssel kapcsolatban:

  • Adatfeldolgozó neve, címe, elérhetőségei, az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenysége az sz. mellékletben található

A személyes adatok nem kerülnek harmadik országba (azaz Európai Unión kívülre), illetve nemzetközi szervezet részére továbbításra.

  1. A személyes adatok tárolásának időtartama vagy az időtartam meghatározásának szempontjai:

Az időtartam meghatározásának szempontjai:

  • a mindenkor hatályos egészségügyi törvény, jelen esetben a 1997. évi CLIV. törvény
  1. Az Érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogai:

Az Érintett kérheti az Adatkezelőtől:

  • a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést,
  • személyes adatainak helyesbítését, valamint
  • személyes adatainak – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését vagy kezelésének korlátozását.

Hozzáférés joga:

Az Érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz hozzáférést kapjon. Az Adatkezelő az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát az Érintett rendelkezésére bocsátja. Az Érintett által kért további másolatokért az adatkezelő az adminisztratív költségeken alapuló, észszerű mértékű díjat számíthat fel. Ha az Érintett elektronikus úton nyújtotta be a kérelmet, az információkat széles körben használt elektronikus formátumban kell rendelkezésre bocsátani, kivéve, ha az Érintett másként kéri.

Helyesbítéshez való jog:

Az Érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat.

Törléshez való jog:

Az Érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az adatkezelő pedig köteles arra, hogy az Érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:

  • a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;
  • az Érintett visszavonja az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdésének a) pontja vagy a 9. cikk (2) bekezdésének a) pontja értelmében az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  • az Érintett az Általános Adatvédelmi Rendelet 21. cikk (1) bekezdése alapján tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre, vagy az Érintett az Általános Adatvédelmi Rendelet 21. cikk (2) bekezdése alapján tiltakozik az adatkezelés ellen;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezelték;
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére az Általános Adatvédelmi Rendelet 8. cikk (1) bekezdésében említett, információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor (gyermek hozzájárulására vonatkozó feltételek).

Adatkezelés korlátozásához való jog:

Az Érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

  • Az Érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;
  • az adatkezelés jogellenes, és az Érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az Érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
  • az Érintett az Általános Adatvédelmi Rendelet 21. cikk (1) bekezdése szerint tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az Érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, az ilyen személy adatokat a tárolás kivételével csak az Érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

Adathordozhatósághoz való jog:

Az Érintett továbbá jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha: (i) az adatkezelés az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdésének a) pontja vagy a 9. cikk (2) bekezdésének a) pontja szerinti hozzájáruláson, vagy az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdésének b) pontja szerinti szerződésen alapul; és (ii) az adatkezelés automatizált módon történik.

Tiltakozáshoz való jog:

Az Érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak a 6. cikk (1) bekezdésének e) vagy f) pontján alapuló kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Ebben az esetben az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha az Adatkezelő bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az Érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, az Érintett jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az az közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik. Ha az Érintett tiltakozik a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, akkor a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők.

Az érintetti joggyakorlás általános szabályai:

Az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, de legfeljebb a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az Érintett kérelme nyomán hozott intézkedésekről. Szükség esetén, figyelembe véve a kérelem összetettségét és a kérelmek számát, ez a határidő további két hónappal meghosszabbítható. A határidő meghosszabbításáról az Adatkezelő a késedelem okainak megjelölésével a kérelem kézhezvételétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az Érintettet. Ha az Érintett. Ha az Érintett elektronikus úton nyújtotta be a kérelmet, a tájékoztatást lehetőség szerint elektronikus úton kell megadni, kivéve, ha az Érintett azt másként kéri.

Az Adatkezelő az Érintett részére a tájékoztatást és intézkedést díjmentesen biztosítja. Ha az Érintett kérelme egyértelműen megalapozatlan vagy – különösen ismétlődő jellege miatt – túlzó, az Adatkezelő, figyelemmel a kért információ vagy tájékoztatás nyújtásával vagy a kért intézkedés meghozatalával járó adminisztratív költségekre:

  • észszerű összegű díjat számíthat fel vagy
  • megtagadhatja a kérelem alapján történő intézkedést.

A kérelem egyértelműen megalapozatlan vagy túlzó jellegének bizonyítása az Adatkezelőt terheli.

Ha az Adatkezelőnek megalapozott kétségei vannak a kérelmet benyújtó természetes személy kilétével kapcsolatban, további, az Érintett személyazonosságának megerősítéséhez szükséges információk nyújtását kérheti.

  1. Jogérvényesítési lehetőségek:

Az Érintett jogainak megsértése esetén az Adatkezelővel szemben bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. Azt, hogy az adatkezelés a jogszabályban foglaltaknak megfelel, az Adatkezelő köteles bizonyítani. A per elbírálása a törvényszék, a fővárosban a Fővárosi Törvényszék hatáskörébe tartozik. A per az Érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

Az Adatkezelő az Érintett adatainak jogellenes kezelésével, vagy adattbiztonság követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt köteles megtéríteni. Az Adatkezelő mentesül a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő. Nem kell megtéríteni a kárt annyiban, amennyiben az a károsult szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.

Az Érintett a személyes adatai kezelésével kapcsolatos panasz esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz is fordulhat (dr. Péterfalvi Attila Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, postai cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. Telefon: +36 (1) 391-1400; Fax: +36 (1) 391-1410; E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; honlap: www.naih.hu).

Árlista

CSALÁDORVOSI BEUTALÓT IS ELFOGADUNK!

A CT vizsgálatok árai érvényesek 2019. Augusztus 06-tól visszavonásig.

CT vizsgálat natív, régiónként – 19 000 Ft
(agykoponya, arckoponya, sella, belső fül, nyaki lágyrész, orbita, nyaki gerinc, lumbalis gerinc, csípő, végtag, mellkas, has, medence)
CT vizsgálat natív + kontrasztos régiónként – 39 000 Ft (arckoponya, sella, belső fül, nyaki lágyrész, orbita, végtag, mellkas)
CT agykoponya (natív és kontrasztos) – 35 000 Ft
CT mellkas natív vizsgálat – csökkentett sugárterheléssel – 19 000 Ft
CT has – medence vizsgálat natívan – 35 000 Ft
CT mellkas – has – és medence vizsgálat natívan – 55 000 Ft
CT mellkas – has – és medence vizsgálat natívan és kontrasztanyaggal – 85 000 Ft
CT vastagbél vizsgálat natívan előkészítéssel – virtuális kolonoszkópia – 59 000 Ft

CT vastagbél vizsgálat natív + kontrasztanyagos, komplex hasi és kismedencei vizsgálattal, előkészítéssel – virtuális kolonoszkópia – 89 000 Ft

CT vékonybél enterográfiás vizsgálat natív + kontraszt anyagos, komplex hasi és kismedencei vizsgálattal, előkészítéssel – 75 000 Ft
CT has és kismedence vizsgálat, natívan és kontrasztanyaggal – és CT urográfia – 75 000 Ft
Pulomális CT angiográfia – mellkas natív és kontraszt anyagos vizsgálattal– 65 000 Ft
Hasi CT angiográfia – has – kismedencei natív és kontraszt anyagos vizsgálattal – 89 000 Ft
Aorta ív és nyaki nagy erek CT angiográfia – 79 000 Ft
Carotis vertebralis rendszer és az intracraniális erek CT angiográfiája – 79 000 Ft
Teljes aorta CT angiográfia mellkas/has/kismedence 3D rekonstruálva– 65 000 Ft
Végtagi CT angiográfia vizsgálat (3D rekonstrukció)– 25 000 Ft
Sürgős vizsgálati felár 1 munkanapon belüli leletezéssel – 15 000 Ft
CT vizsgálat után plusz CD kiadása – 5 000 Ft

Időpontfoglalás

Adja meg az alábbi űrlapon elérhetőségeit és munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!
Rendelkezik beutalóval?

Kapcsolat

Endocam CT Diagnosztikai Központ
8000 Székesfehérvár, Budai út 316.

(+36) 22 788 367
info@ct-diagnosztika.hu

Idegrendszeri elváltozások

Agyi strukturális, traumás és keringési betegségek esetén azok keresésére, állapotának felmérésére használjuk. Ide tartozak elsősorban a koponyatraumát követően jelentkező törések, illetve annak következtében létrejövő agyi hematómák, subdurális és epidurális vérzések, valamint az agyállomány következményes sérülései vagy bevérzései. Emellett az agykoponya CT és a CT angiográfia alkalmas az agyi érkatasztrófák, így az ischaemiás stroke, az agyvérzés (hemorrhágia (apoplaxia) cerebri), és a subarachnoideális vérzés és agyalapi aneurizma kimutatására